Partner – EDCO

Dobrodošli na straneh blagovne znamke Allin®Medicina, kjer vam v sodelovanju z Estetsko Dentalnim Centrom Opatija in njegovim vodjem dr. Mladenom Petranovićem nudimo kvalitetne in ugodnejše cene stomatoloških, implantoloških in protetičnih storitvev.

Posege na zobeh izvaja mednarodno priznan stomatolog, implantolog, dr. dent. medicine Mladen Petranović, ustanovitelj in vodja zasebne zobne ordinacije EDCO. Dr. Petranović velja za enega najbolj prodornih in vidnih imen v implantologiji in protetiki na Hrvaškem. Je najbolj obiskan zobozdravnik iz strani slovenskih pacientov na Hrvaškem.

Zaupanje v zobozdravstvo

Estetsko Dentalni Center Opatija odlikujejo strokovno osebje, široka ponudba renomiranih materialov, hitra izvedba postopkov na zobeh in garancija za storitve. V Estetsko Dentalnem Centru Opatija izvajajo vse dentalne storitve, vključno z najbolj zahtevnimi estetskimi posegi na zobeh in dlesnih. Pacientom nudijo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko (visoko resolucijski ortopan in vestno uporabo 3D ortopana) ter postopke brez bolečin.

Varnost

Vsi posegi na zobeh potekajo v skladu z najvišjimi stomatološkimi standardi in doktrino.

Estetsko Dentalni Center Opatija razpolaga z vsem potrebnim inštrumentarijem za doseganje optimalnih rezultatov restavracije zob in zobnih tkiv ter protetike in implantologije.

Znanje, izkušnje in ustrezni materiali doprinesejo, da lahko uresničimo pričakovanja vsakega pacienta.

Kontakti in rezervacija termina

Dodatne informacije in termin za prvi pregled in konzultacijo za slovenske paciente sprejemamo na kontaktnih podatkih spodaj. Datum začetka posegov in terapij pacient dogovori individualno z zobozdravnikom.

narocilo-edco