Zobje v enem dnevu


Vas moti vaš nasmeh?

Kruh si služite z vsakodnevnim stikom s strankami in zaradi divjega tempa nikakor ne utegnete najti časa, da bi si uredili vaše zobe, kljub temu, da vas v ustih že pošteno kljuva. Pridobite čudovit nasmeh v le enem dnevu!

Kako? Metoda “Zobje v enem dnevu” je napredna tehnika, kjer resnično potrebujete le en dan, rešitev pa je večinoma doživljenjska!

allin-edco-zobjevenemednevu

narocilo-edco

Paket

Postopek "All-on-four" ali Zobje v enem dnevu

Postopek “Zobje v enem dnevu” je bil razvit za paciente, ki potrebujejo kakovostno in celostno obnovo zobovja v kratkem času. Zagotavlja, da lahko celoten lok zobovja pridobimo s pomočjo štirih implantatov, ki tvorijo celoten lok.

Stabilnost tudi z minimalno čeljustno strukturo

Zobje v enem dnevu je koncept, ki zagotavlja stabilnost celotnega protetičnega loka tudi z minimalno čeljustno strukturo. Z nagibanjem kota osnove implantata povečamo kontakt kosti ter implantata in s tem zmanjšamo potrebo po vertikalni avgmentaciji kosti. Ker je osnova za implantat nagnjena, s tem izboljšamo podporo za protetiko kot takšno.

Dobri klinični rezultati

Biomehanične meritve kažejo, da so implantati, kjer je osnova nagnjena pod določenim kotom ter nato vstavljen implantat, enake kakovosti kot vsakršen drug tip protetičnih rešitev. Nagib pri osnovi za implantat je uporabljan že več kot 10 let in daje zelo uspešne rezultate.

Planiranje postopka "Zobje v enem dnevu"

Vsi tretmaji so lahko planirani in izvedeni po konceptu, ki ga pozna vaš stomatolog, seveda pod pogojem, da je zagotovljena diagnostika, ki je predpogoj za natančno planiranje ter uspešno namestitev implantata. 3D CT ortopan vašemu stomatologu zagotovi detaljno diagnostiko, kot je npr identifikacija količine kosti, virtualna namestitev implantata glede na anatomijo in potrebe in še mnogo več.

narocilo-edco