Prvi strokovni stomatološki pregled ter 3D CT ortopan


Trpite za težavami v vaši ustni votlini, a vas je strah, ne veste kaj vas čaka, itd.

Zakaj bi oklevali? Čemu ne bi hodili naokoli z Bleščečim Nasmehom in polepšali življenja sebi in drugim okoli vas, ki bi jih vaš nasmeh razveseljeval?

Kako? Odločite se za prvi strokovni stomatološki pregled, naredite 3D CT ortopan ter se prepustite vrhunski ekipi, ki bo poskrbela za vaše zobe!

ortopanvisokeresolucije

edco

Paket

Prvi strokovni stomatološki pregled je nujnost pred pričetkom kakršnega koli dela pri katerem koli stomatologu. Vsak poseg v človeško telo pomeni spreminjanje naravne strukture le-tega in tako tudi zobozdravstvene storitve pomenijo napor za vsakogar izmed nas, čeprav je le-ta večinoma psihološke narave.

V EDCO, ordinaciji dr. Petranovića pred v sklopu prvega strokovnega stomatološkega pregleda opravite tudi slikanje s 3D CT ortopanom. Večina ljudi zamenjuje navaden 2D ortopan s 3D ortopanom. Slikanje s 3D CT ortopanom je plačljivo, a ključnega pomena za vaše nadaljnje zdravljenje ter stomatološko terapijo.

3D CT ortopan naredi dejansko 3D sliko vašega zobovja, vključno s pozicijo zobnih korenin, napak, prikaže obstoječa bolezenska stanja pod dlesnimi in globoko pod zobmi. Le takšen način prikaza vaših zob je tisti, ki lahko omogoča pravilno diagnozo in uspešno terapijo, k čemur stremi vsak stomatolog.

narocilo-edco